Samen zijn in Castricum

CASTRICUM - In de gemeente Castricum is veel te doen. Mooie initiatieven, activiteiten en onderlinge hulp. Wilt u daar ook meer inzicht in krijgen? Dat kan.

 

Op diverse plekken in het land wordt al gewerkt met Buurtverbinders en een online platform, waarop alles zichtbaar gemaakt wordt over wat er gebeurt en wat er aangeboden en gevraagd wordt, door particulieren, burgerinitiatieven, organisaties en bedrijven.

Op het platform is het mogelijk onderling contact te leggen en alle informatie te vinden die je nodig hebt. Dat kan bijvoorbeeld zijn: hulp bij een klusje vragen, of boodschappen doen voor een oudere buurtbewoner.

Maar ook samen iets kunstzinnigs maken, sporten, iets goeds doen voor het milieu, onderlinge kinderopvang regelen of een mantelzorger ontlasten.

De organisatie zoekt enthousiaste buurtbewoners die samen dit avontuur willen aangaan. En helpen de mooie CAL-gemeente zichtbaar te maken.

Op woensdag 15 mei is er een gezellige bijeenkomst in Geesterhage. Dan vertellen Lenie, Ans, Job, Paul en Marjan over hoe zij het willen aanpakken en kunnen zij jouw vragen beantwoorden.

Vanaf 19:15 uur gaat de zaal open en de aanvang is om 19:30 uur. Om 21:30 uur is het afgelopen, dan kun je nog napraten aan de bar. Neem buren, bekenden en familie mee.

Meer informatie: www.mijnbuurtje.nl