Spetterend outdoor yoga-festival voor jong en oud

CASTRICUM - Zaterdag 13 april kunnen yoga- en natuurliefhebbers hun hart ophalen tijdens het 'Vier de Lentefestival' in Castricum.

 Het online platform Buiten-Yoga.nl en het tijdschrift Yoga International vieren dan de lente met een spetterend outdoor-festival.

Bekende yogadocenten als Esther Ekhart, Thirza van de Hoef en Sandy Karsten werken hier aan mee. Yoga International-hoofdredacteur Marciel Witteman geeft ook een workshop.

Het festival vindt plaats bij Flow of Yoga aan de achterzijde van het NS station en op drie buiten-locaties: het Westerplein, het dakterras van Huis van Hilde en het achtergelegen duingebied.

Bezoekers kunnen deelnemen aan een natuur- en stiltewandeling, een happiness workshop, Tai Chi, een workshop schilderen, klankschaalmeditatie en yogaworkshops.

Op het programma staan verder: ouder & kind yoga, Duo Yin Yoga, Acro Yoga, Elementen yoga, Stoelyoga, Dru Dance Flow, Alignment & Flow en een sunset meditatie.

Vier de lente wordt mede mogelijk gemaakt door Flow of Yoga, traiteur Niels Kookt uit Castricum, Gezond Leven uit Heemskerk en Huis van Hilde.

De workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en voor beginnende tot gevorderde yogi’s. Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar via www.yoga-international.nu/lente