Twee incidenten in uitgaansnacht

CASTRICUM - Vrijdagnacht hebben twee mannen een bekeuring gekregen voor het verstoren van de openbare orde. Ook werden er twee meisjes betrapt met een vals id-bewijs.

Een van de ordeverstoorders wilde steeds vechten. De ander was het niet eens met de politie, agenten trokken namelijk zijn lastige vriendin weg. Hij wilde een van de politiemensen vastpakken, maar slaagde niet. Hij werd tegen de grond gewerkt. Beiden zijn met een bekeuring verstoren openbare orde huiswaarts gestuurd.

Verder zijn twee minderjarige jongedames betrapt, die een id-bewijs  van een meerderjarige bij zich hadden en daarmee probeerden een kroeg in te komen. De scherpe beveiligers hebben de kaarten aan de politie overgedragen ter vernietiging. De twee dames bleken zusjes te zijn. Ze waren afkomstig uit buurgemeenten.