Bekerkraker bij tafeltennis Castricum

Bekerkraker bij tafeltennis Castricum

CASTRICUM - Vrijdag 1 februari werd in het clubgebouw aan de Gobatstraat in Castricum gespeeld in het kader van de bekercompetitie. De drie Castricumse duo's die bekeren, waren doorgedrongen tot de 2e ronde.

 

Team 1 met Renny Hup en Sandra Staring was redelijk gelukkig in het enkelen en pakte in totaal 5 punten. Hier bleef het bij. Zij verloren de dubbel tegen Tempo Team en Amsterdam'78 beiden uit Amsterdam.

Team 2 met Wendy van Zilt-Wokke en Tijmen van der Horst en team 3 met Ieyad Salame en Ghiath Miari waren in dezelfde poule ingedeeld.

Bij deze onderlinge bekerkraker was sprake van optimale concentratie en focus om de punten van elkaar af te snoepen. Ieyad was voor Wendy en Tijmen te sterk en won van beiden.

Tijmen maakte na een spannende 5-setter een punt tegen Ghiath. De dubbel die uitgevochten moest worden bleek uiteindelijk de grote finale van de avond te zijn.

De eerste 4 sets gingen over en weer en de beslissende laatste 5e set ging uiteindelijk naar Wendy en Tijmen.

Met de punten die tegen het team van SDO uit Hillegom waren gemaakt kwam de eindstand voor team 2 op vier en voor team 3 op zes punten.