Rie Duijkersloot uit Limmen 110 geworden

LIMMEN - Rie Duijkersloot uit Limmen vierde dit weekend haar 110e verjaardag, dat meldt NH Nieuws. Ze is daarmee één van de oudste vrouwen in Nederland. De Limmense woonde en werkte haar hele leven in het dorp. Om haar bijzondere ouderdom te vieren werd er samen met haar neven en nichten én de burgemeester taart gegeten en voor haar gezongen.

UEnigszins beduusd wordt Rie Duijkersloot met haar rolstoel de versierde kantine van verzorgingshuis De Cameren in Limmen binnengereden. De 110-jarige is nog helemaal bij de pinken. Wel laat haar gehoor het flink afweten, zodat communicatie vaak met pen en papier moet.

Rie trouwde nooit, maar woonde haar hele leven samen met haar zus Nel in het dorp. Lees het hele verhaal op de website van NH Nieuws. 

Foto/video: NH Nieuws