Verkiezingen in nieuwe aflevering Couleur LoCALe

CASTRICUM - In de nieuwe aflevering van Couleur LoCALe van Omroep Castricum spreekt presentator Peter van Raalte met vier gasten: Marko Cortel, Marcel Steeman, Peter Brouwer en Lia Kooiman.

De eerste twee gasten praten over de aankomende verkiezingen. Marko Cortel werkt bij het hoogheemraadschap en vertelt meer over wat het waterschap doet en waarop kiezers hun keuze kunnen baseren. Marcel Steeman (D66) is de hoogstgeplaatste Castricummers op de provinciale lijst. Hij vertelt over de overstap die hij wil maken van de lokale naar de provinciale politiek.

De volgende gast is Peter Brouwer, een van de drijvende krachten achter de Culturele Manifestatie. De manifestatie wordt elke twee jaar gehouden en nu al voor de tweede keer in Geesterhage. Tenslotte is Lia Kooiman te gast. Zelf genas ze van borstkanker, maar nu heeft ze een stichting waarmee ze geld inzamelt voor onderzoek naar de ziekte. Dat doet ze door het maken van sieraden. De volledige opbrengst gaat naar het KWF.

Couleur LoCALe is twee weken op C-TV te zien om 09:00 uur, 12:00 uur, 15:00 uur, 18:00 uur, 21:00 uur en 23:00 uur. Daarnaast is de uitzending terug te vinden op onze website en op het YouTube-portal van de omroep.