Uitnodiging 'Iedereen-doet-mee-tafel'

CASTRICUM - Op 30 oktober 2018 is de eerste ‘iedereen-doet-mee-tafel’ in Castricum gehouden. De gemeente Castricum wil dat iedereen in de samenleving mee kan doen en erbij hoort.

 

Het maakt niet uit welke culturele achtergrond, geslacht, leeftijd, talenten of beperkingen iemand heeft: iedereen hoort erbij.

Tijdens deze eerste ‘iedereen-doet-mee-tafel’ zijn dromen, verlangens en wensen uitgesproken en is een eerste stap gezet om in de gemeente met elkaar te werken aan een actieplan voor een inclusieve samenleving in Castricum.

Om de voortgang erin te houden en om concreter te worden in de eerste stappen, is iedereen welkom op de tweede ‘iedereen-doet-mee-tafel’ op dinsdag 22 januari van 16.00 – 18.00 uur in het gemeentehuis van Castricum.

Tijdens deze tweede tafel wordt gekeken, op basis van de opbrengst van de eerste tafel, welke initiatieven er al zijn in de gemeente en wat er nodig is om zaken te realiseren.

Wilt u ook meepraten? U bent van harte welkom. Meld u van tevoren aan via het mailadres: iedereen-doet-mee-tafels@meewering.nl