Alphacursus: Ontmoeten – Vragen – Ontdekken

CASTRICUM - Ben je op zoek naar de zin van je leven of wil je meer weten over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou.

 

De cursus bestaat uit 10 avonden en wordt afgesloten met een weekendje uit. Je ontmoet nieuwe mensen en bespreekt in een informele omgeving, vragen en ideeën. Iedere avond begint met een gezamenlijke maaltijd.

Mensen zijn op zoek en iedereen kent de momenten dat je jezelf vragen stelt als “Wie ben ik? Wat wil ik doen met mijn leven?”

Daarin sta je niet alleen. In ons land hebben inmiddels meer dan 200.000 mensen Alpha gevolgd. Van hen noemt 51% zich voorafgaand niet-gelovend of zoekend.

Ruim de helft van hen ervaart tijdens Alpha en achteraf de liefde van Jezus en kiest ervoor zich aan te sluiten bij een geloofsgemeenschap.

Van alle deelnemers ervaart 92% een positieve invloed van Alpha op hun geloof en hun leven. Onder andere door meer liefde voor mensen om hen heen en een gevoel van blijdschap.

Maandagavond 14 januari start er in Castricum een Alpha, wil je meer weten of je aanmelden, stuur dan een Email naar info@egcastricum.nl of bel naar 06-145 001 03. Je bent van harte welkom!

Meer informatie: www.alpha-cursus.nl

foto: weekendje weg 2018