Kerstconcert Emergo Castricum rectificatie

CASTRICUM - Zondagmiddag 23 december geeft fanfareorkest Emergo Castricum onder leiding van dirigent Erik van de Kolk samen met het Westfries Mannenkoor onder leiding van Frank de Ruyter een kerstconcert in de Pancratiuskerk in Castricum.

 

Het koraal Lux Aurumque (Gouden licht) van Eric Whitacre zal in een arrangement van Henk Ummels deze middag centraal staan. Het werk is gebaseerd op een kort Engels gedicht van Edward Esch.

De klanken en harmonieën in dit werk zorgen ervoor dat een kleine flikkering kan uitgroeien tot de gouden vlam van Kerst.

Emergo is altijd erg trots op de jonge talenten in het orkest. Dit keer zal het orkest Jamie Zaal begeleiden als zij Ave Maria van Beyonce zingt.

Verder zal tijdens dit concert dat om 16.00 uur begint bekende en onbekende, klassieke en hedendaagse kerstmuziek op het programma staan.

Kaarten kosten € 12,50, inclusief koffie of thee met wat lekkers en zijn verkrijgbaar via www.emergo.org/tickets of te koop bij slaapwoonwinkel Huitenga aan de Dorpsstraat 69-73 te Castricum.