Castricum voorliefhebbers.nl 'live'

CASATRICUM - De ‘Voor liefhebbers’ campagne voor cultuur, toerisme en recreatie in Castricum heeft online opvolging gekregen. Wethouder Ron de Haan zorgde met één muisklik voor de live-gang van de nieuwe website www.voorliefhebbers.nl

Deze site is voortaan rechtstreeks te vinden én via de gemeentelijke website onder de 'witte knop': recreatie, toerisme en cultuur.

Met de nieuwe optie op de website zet de gemeente volgens de wethouder een flinke stap in het beter zichtbaar maken en actueel houden van de lokale evenementen en bezienswaardigheden.

De Haan: “Castricum is een groene kustgemeente met wandel- en fietspaden die de dorpen aan de zout- en zoetwaterkust met elkaar verbinden.

De site voorliefhebbers.nl brengt dat prachtig in beeld, beschrijft de culturele en recreatieve mogelijkheden, de populaire en nog te ontdekken locaties in alle vijf dorpskernen.”

Een cultuuragenda met een overzicht van podiumkunsten is een lang gekoesterde wens van organisaties, inwoners en bedrijfsleven. Het actueel houden van de agenda krijgt volgens de wethouder veel aandacht.

“Als regio’s werken we samen, daarbinnen moeten de gemeenten uitgaan van eigen kracht. Ik hoop dat we het complete overzicht van activiteiten, kunst en cultuur, de evenementen en ondernemers op voorliefhebbers.nl te zien gaan krijgen.”

Wie tips heeft voor de agenda, kan een mailtje sturen naar: info@voorliefhebbers.nl