Er was eens een sprookjesconcert..

CASTRICUM - Zondagochtend 25 november geven het opstaporkest en het opleidingsorkest van muziekvereniging Emergo Castricum een sprookjesconcert. Schrijfster Bregje van der Steeg schreef speciaal voor dit concert het sprookje over Prins Flip en de Eenhoorn.

Bregje zal dit verhaal zelf vertellen en de jonge muzikanten spelen hier passende muziek bij, bijvoorbeeld over een kasteel, maar ook bekende filmmuziek. Voor kinderen is dit een mooie kans om te zien en horen wat je met een orkest al kunt spelen na een jaar muziekles.

Emergo start 2 keer per jaar met een Blazersklas, waar kennis gemaakt wordt met muziek en alle instrumenten van de vereniging. Deze ochtend is dan ook heel geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Het concert begint om 11.00 uur in basisschool Helmgras aan Het Korte Land 3 in Castricum. De entree is 2,50 euro, dit is inclusief een kopje koffie, thee of glaasje limonade en een lekker bijpassend koekje.

foto:  opleidingsorkest van muziekvereniging Emergo