Ongegeneerde funk in de Bakkerij

CASTRICUM - op zaterdag 17 november treden Tea Rex, 3 Point Landing en The Guy Next Door op

Tea Rex is een jonge band en een mix van oud Popmania winnaars Calculated uit Heerhugowaard en de Hardrock/metal band Incision uit Wogmeer.

Deze jongens en dame staan bekend om hun eigenzinnige liederen die verschillende mixes brengt van rock tot metal en van funk tot rap. 

The Guy Next Door is een act die een jaar geleden is begonnen, 4 buurjongens die elkaar vonden in de muziek. Met gitarist Jip Hoetmer, de explosieve ADHDrums van Joël Erades, de basslijntjes van Reno van Noort en met onze rauwe geluidsfabrikant Sem Visser spelen ze ongegeneerd funk. 

3 Point Landing is een female-fronted, alternatieve rockband uit Alkmaar met de keytar en een vleugje jaren 80 synthesizers. De nummers dekken thema’s als  omgaan met gevestigde ordes en ideeën en een effect willen hebben in de wereld. 3 Point Landing won in 2018 de bandwedstrijd Popmania.

 

De zaal gaat open om 21:00 uur
Entree: 5 euro