Lokaal Sinterklaasjournaal op C-TV

CASTRICUM - op dinsdag 13 november a.s. zal C-TV de eerste aflevering uitzenden van het lokale Sinterklaasjournaal om 18:45 uur en vervolgens op alle werkdagen op hetzelfde tijdstip, tot 5 december.

Het verhaal gaat over Superpiet wiens droom het is om een Superheld te zijn. Samen met Fantasiepiet bedenkt hij een spannend stripverhaal. Maar als dit verhaal echt blijkt te gaan worden, is het toch niet zo makkelijk om een Superheld te zijn.

De serie is geproduceerd door onze lokale collega's van de "Fantasy Compagnie ". Als de serie aanslaat is het de bedoeling dat C-TV en de Castricumse pieten volgend jaar een aandeel gaan leveren in de productie, om de serie een herkenbaar Castricums tintje te geven. 

 

 

Laat de kinderen genieten van dit gezellige en leuke lokale Sinterklaasjournaal en stem vanaf dinsdag 13 november om 18:45 uur af op C-TV. C-TV is bij elke provider te ontvangen, waaronder Ziggo kanaal 41 of 46 en bij KPN op kanaal 1459. Kijk voor de overige providers op www.castricum105.nl > over ons > frequenties. 

Foto: Omroep Castricum