ZZP'er van het jaar 2018 " Tom Beentjes "

CASTRICUM - donderdagavond werd in theater Koningsduyn in Nieuw Geesterhage de verkiezingen gehouden voor de ZZP'er van het jaar 2018. De jury had tien genomineerden geselecteerd.

Emergo opende deze feestelijke avond, waarna de voorzitter van de OVC Leo van Schoonhoven het woord nam, om deze avond toe te lichten. In een gezellige sfeer, maar voor de genomineerden een spannende avond, koos de deskundige jury tenslotte drie eindkandidaten uit, waarna het publiek kon stemmen wie de wisselbokaal, een degen op een sokkel, mee naar huis mocht nemen. Na een spannende stemming werd automakelaar Tom Beentjes gekozen als ZZP'er van het jaar 2018, op de tweede plaats werd medisch pedicure Karina Polfliet gekozen en derde werd Marieke de Vree, zij ontwerpt tassen.

C-TV maakte een registratie van deze avond, die binnenkort op deze zender te zien zal zijn.

Op de foto van vlnr Karina Polfliet, winnaar Tom Beentjes en Marieke de Vree

Foto's  Ilona Korf / Omroep Castricum