Netwerkbijeenkomst over geldzaken

REGIO - Dinsdag 20 november organiseren de Sociale Teams van de gemeenten Uitgeest en Castricum een netwerkbijeenkomst voor professionals over het thema geldzaken.

 

De bijeenkomst vindt plaats in het Huis van Hilde in Castricum van 14.30 – 17.30 uur. Deze bijeenkomst is gericht op het delen van informatie over de eerste ervaringen met het inloopspreekuur geldzaken van de gemeente.

Aan bod komen de nadere kennismaking en samenwerking tussen sociale partners met de Sociaal Teams van de gemeenten Uitgeest en Castricum. Centraal staat hierbij de doelgroep: inwoners die vragen hebben of krijgen over (problematische) geldzaken.

Deelnemers worden uitgenodigd met elkaar in gesprek te gaan over een intensievere samenwerking rond het thema geldzaken. En de wijze waarop partners deze samenwerking nog meer kunnen vormgeven. Hierbij is vooral aandacht voor Preventie en Vroegsignalering van geldproblemen.

Sociale partners, met cliënten in Uitgeest en Castricum op het gebied van zorg, welzijn, participatie, verslaving en aanverwante professies kunnen zich aanmelden.

De aanmelding verloopt via: ondersteuning MT SL@debuch.nl en sluit op 15 november. Meer informatie kunt u opvragen bij Jennie Obdam, JennieObdam@debuch.nl , telefoon 0251-36 11 11.