Presentatie elektrische deelauto's

CASTRICUM - zaterdag 3 november presenteerde CALorie in de Tuin van Kapitein Rommel drie elektrische deelauto's, de CALorie Buurauto's. Het betreft een samenwerkingsverband tussen CALorie en Buurauto's.

Er werd uitleg gegeven over het concept en er kon een proefrit gemaakt worden. Tevens kon men zich aanmelden voor deelname aan dit project. Om te beginnen zijn er twee Nissan Leaf personen auto's ( foto ) en een Peugeot Tipi bestelauto beschikbaar. Er zijn tot nu toe drie oplaadstations gepland, welke alleen voor de CALorie Buurauto's zijn bestemd. Deze oplaadstations zijn in Castricum gepland op de Brink en voor de Tuin van Kapitein Rommel. Verder is er gezien de reeds getoonde belangstelling een oplaadstation gepland op het pleintje aan de van der Mijleweg in Bakkum.

Foto: Cees Dekker / Omroep Castricum