Elektrische deelauto's worden in gebruik genomen

CASTRICUM - Vanaf 3 november is het zover, dan is Castricum drie elektrische deelauto’s rijker: de CALorie Buurauto’s. Dat wordt gevierd met een ’startschot’ in de Tuin van Kapitein rommel. Op deze middag vertellen CALorie en Buurauto alles over het deelconcept.

Er kan dan een proefrit gemaakt worden en natuurlijk is ook aanmelden voor de deelauto mogelijk. De wethouder Falgun Binnendijk geeft een toelichting op het beleid over duurzame mobiliteit.

Er komen om te beginnen drie deelauto’s. Twee Nissan Leaf personenauto’s en een Peugeot Partner bestelauto. Deze bestelauto is heel geschikt om een of twee keer per jaar te gebruiken bijvoorbeeld als grote spullen vervoerd moeten worden.

CALorie-coordinator Manuel den Hollander is dan ook zeer verheugd dat het project van start gaat en dat veel mensen al interesse hebben getoond in de CALorie-Buurauto.

Zaterdag 3 november van 15.00 tot 17.00 uur, zullen de CALorie-Buurauto's feestelijk worden geïntroduceerd in de Tuin van Kapitein Rommel.

CALorie nodigt belangstellenden van harte uit voor meer informatie, een proefrit of natuurlijk voor inschrijving. Ook bedrijven zijn van harte welkom.

Graag van tevoren aanmelden via manuel@calorieenergie.nl, in verband met beperkte capaciteit.