Bezoek college aan Akersloot

AKERSLOOT - Het college heeft op uitnodiging van de Dorpsraad Akersloot een fietstocht gemaakt door het dorp. De leden van de dorpsraad lieten burgemeester en wethouders graag kennismaken met de mooie kanten van Akersloot.

De fietstocht ging van de Rembrandtschool, Strammerzoom en het Kruispunt naar de Protestantse Kerk aan het Dielofslaantje. Vervolgens langs sporthal de Lelie, via de brandweer en de Scouting naar camping de Boekel.
Gerard en Joke Swart ontvingen de collegeleden daar met koffie en warme appelgebak. Zij vertelden over het ontstaan van hun recreatiebedrijf en hun plannen voor de toekomst. De collegeleden fietsten vervolgens onder een stralende zon weer langs het kanaal terug naar het centrum van Akersloot.

De dorpsraad heeft al plannen voor een volgende fietstocht om ook de oostkant van Akersloot onder de aandacht te brengen.