Op weg naar Santiago in de bibliotheek

CASTRICUM - In de serie De Ochtenden kunt u op donderdag 4 oktober komen kijken en luisteren naar een lezing van Mia Wijten.

Zij liep in 2016 vanuit Castricum de pelgrimstrocht naar Santiago de Compostella. Het doel van haar tocht was de as van haar overleden ouders en eerste man uit te strooien.

Mia vertelt aan de hand van een presentatie met dia’s. Zij deelt haar voorbereidingen en ervaringen, om zo een goed beeld te geven van de avonturen waar je mee te maken kan krijgen onderweg.

Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum organiseert iedere maand een programma voor senioren met als titel: De Ochtenden. Deze ochtenden staan in het teken van cultuur en informatie, maar ook gezellig samenzijn en nieuwe mensen ontmoeten.

U bent van harte welkom op donderdag 4 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek aan de Geesterduinweg 1. De toegang is € 3,- inclusief een kopje koffie of thee.

Aanmelden kan via de website www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek. U betaalt ter plekke met pin.