Jaarlijkse Oncologiefair

REGIO - Zaterdag 6 oktober wordt voor de vijfde keer de Oncologiefair gehouden op het Maltezerplein 25 in Heemskerk.

Het centrale thema is ‘Voeding en Kanker’, met zowel aandacht voor fysieke als mentale aspecten. Het is een dag voor mensen met kanker, of die kanker hebben gehad, en hun naasten. U kunt luisteren naar specialisten, leren over de verschillende belangrijke voedingsstoffen en heerlijke recepten meenemen.

De standhouders hebben affiniteit met de doelgroep en er kan “geproefd” worden van wat men te bieden heeft. Op de fair staan kappers, coaches, acupuncturisten, diverse masseurs, kleding en informatieve stands.

Het lustrum wordt gevierd met ook een een verloting met leuke prijzen en live muziek. Het zorgplein Heemskern en de fysiotherapieruimte van Hart van Heemskerk zijn het decor.

De fair wordt georganiseerd door Oncologie Fysiotherapie Midden Kennemerland. De fair wordt gehouden van 11.00 tot 14.00uur. Deelname is volledig gratis

Voor meer informatie over de fair en de oncologie fysiotherapeuten, kijkt u op de website: www.oncofysiomk.nl of op Facebook: Oncologie Fysiotherapie midden Kennemerland.