Open Lessen bij Toonbeeld

CASTRICUM - Toonbeeld Open dag gemist? Toch nieuwsgierig wat het nieuwe seizoen te bieden heeft?

 

Toonbeeld is dé instelling voor KunstEducatie voor Castricum en omstreken. Naast lessen en cursussen op muziek-, toneel-, musical- en beeldend gebied verzorgt zij ook concerten, voorstellingen en exposities.

Toonbeeld 'beeldend' start het nieuwe seizoen met maar liefst 4 nieuwe docenten. Het aanbod wordt nog meer divers dan het al was.

Voor mensen die graag aan een nieuwe cursus beginnen maar toch eerst willen kennismaken met de docent en zelf ervaren wat de cursus inhoudt is er als vanouds de mogelijkheid om vrijblijvend deel te nemen aan de eerste les.

Er zijn 9 beeldende cursussen, op het gebied van Keramiek , Tekenen, Schilderen, Beeldhouwen of Steenhakken.

Speciaal voor kinderen tussen 5 en 12 jaar is er op dinsdagmiddag 25 september, van 16.00 tot 17.30 uur Open Kinder Kunst Lab. Bij voldoende belangstelling komen er twee groepen voor oudere en jongere kinderen.

Voor meer info over prijzen en inhoud van de cursussen kijkt u op www.toonbeeld.tv. Wel even van te voren aanmelden dat u wil meedoen, zodat de docent op uw komst kan rekenen. Een mail aan info@toonbeeld.tv of een telefoontje tijdens kantooruren 0251 65 90 12 is voldoende.

foto: basiscursus tekentechnieken met docente Afke Spaargaren