Samen singen in het Sweet Seventy koor

CASTRICUM - Wanneer u langzaam dingen vergeet en graag weer iets gezamenlijk wil doen dan is samen zingen een waardevolle activiteit.

 

Speciaal voor mensen die nog zelfstandig wonen maar te maken hebben met geheugenproblemen of beginnende dementie start Stichting Welzijn met het ‘geheugenkoor Sweet Seventy’.

Iedere deelnemer krijgt een eigen zangmaatje. Dat kan de partner zijn, een familielid of een vrijwilliger. Het is niet nodig om veel ervaring of een goede zangstem te hebben. Plezier in zingen en muziek daar draait het om.

Onder leiding van dirigent Paul Hanrath komt het koor 1x per 2 weken samen in de foyer in Geesterhage. Het samen zingen start op vrijdagochtend 21 september van 10.30 uur tot 12.00 uur.

Tussendoor is er tijd voor koffie en een moment om gezellig met elkaar te praten. Er zijn 10 bijeenkomsten gepland, kosten zijn €67,50 (inclusief zangmap en koffie). De eerste bijeenkomst is gratis.

Iedereen is welkom om te komen kijken, luisteren en meedoen. Wanneer u als vrijwilligster de zangochtenden wilt helpen begeleiden, laat het weten.

Meer informatie of aanmelden: geheugenkoor.castricum@gmail.com of bel Welzijn Castricum 0251-65 65 62 of via Toonbeeld telefoon 0251-65 90 12.