Workshop Lindyhop

AKERSLOOT - Vrijdagochtend 21 september organiseert Welzijn Castricum samen met Bibliotheek Kennemerwaard, Alzheimer Midden-Kennemerland en Evean ledenvereniging een workshop Lindyhop.

 

Deze workshop in de bibliotheek in Akersloot wordt verzorgt door Wynzen Pauzenga en Pauline Jansen. Beiden fysiotherapeuten met veel werkervaring.

Zij promoten bewegen als preventie voor diverse klachten. Dansen, met name Lindyhop is volgens hun de vorm om dat langdurig op een leuke manier vol te houden.

Lindyhop wordt gedanst op jazzmuziek uit de jaren 20-30, zeer herkenbaar voor ouderen. Bij het horen ervan gaan deze ouderen al vanzelf bewegen. Zeker ook bij dementerenden zetten Pauline en Wynzen dit in om te activeren.

Daarbij worden uiteraard fysiotherapeutische aspecten meegenomen. Er wordt op een speelse manier gewerkt aan kracht, mobiliteit, conditie en coördinatie. Goed voor zowel lichaam als geest.

Wilt u graag meedoen? U bent van harte welkom op vrijdagochtend 21 september in de Bibliotheek in Akersloot Rembrandtsingel 1 van 10.00 tot 11.00 uur.

Deelname kost € 3,-. Aanmelden kan via de website www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda. Bij de klantenservice in één van de vestigingen kan ook. U betaalt dan met pin.

Meer informatie kunt u vinden op www.frunsdansstudio.nl