MOOOISTE Landschapsfestival

REGIO - Bijna is het zo ver. Zondag 16 september kun je van 11.00 tot 17.00 uur op een extra leuke manier genieten van het mooiste landschap en de waterrijke natuur van de Eilandspolder, vlakbij Alkmaar.

 

Het festival speelt zich af rond het pittoreske Driehuizen, als hart van alle activiteiten. Verken het hele gebied via bijzondere boerenlandpaadjes, die normaal voor publiek niet toegankelijk zijn.

TV boswachter Arjan Postma kent dit gebied als zijn broekzak, hij geeft om 12.30 uur en 14.30 uur boeiende natuurcolleges. Of droom elk heel uur weg bij een dansvoorstelling op het water en nog veel meer.

Bij vorige edities van MOOOISTE was het poldersurvivalterrein een grote hit. Hier kunnen kinderen zich vermaken met polsstok springen, boogschieten, monkey klimmen en een evenwichtsparcours. Neem dus extra droge kleren mee.

Biologische melkveehouder Konijn geeft rondleidingen op boerderij Natuurlijk Genoegen om 12.30 en 14.30 uur. Bezoek ook de streekmarkt.

De activiteiten zijn gratis. Er zijn Foodtrucks aanwezig met de heerlijkste hapjes. Gratis parkeren kan bij Driehuizerweg 2A in Driehuizen, maar kom vooral op de fiets. Bekijk het hele programma op www.moooiste.nl