Nieuw seizoen Castricum 105 Sport Live

CASTRICUM - Zaterdag 8 september begint radio Castricum 105 Sport Live weer met de sportuitzendingen. Volgens coördinator Harry Poel heeft iedereen er weer veel zin:

 

“Het programma is eigenlijk een afgeleide van het bekende landelijke programma langs de lijn. Wij doen het regionaal waarbij in de zondagmiddag uitzending het voetbal centraal staat.

Daar hebben wij onze vaste reporters en schakelen dus live. Ontzettend leuk zeker omdat de drie zondagploegen Vitesse, Limmen en Meervogels in dezelfde klasse spelen en we dus ook de mooie CAL derby’s hebben.

Daarnaast zijn er altijd nabeschouwingen van de hockey, rugby, handbal, volleybal, korfbalwedstrijden en FC Castricum. Als er ruimte is nodigen we gasten uit. Voor dit jaar staan er weer mooie namen op het lijstje."

In de uitzending van a.s. zaterdag wordt van 17.00 tot 19.00 voorbeschouwd op het nieuwe seizoen. De trainers en leiders zijn dan uitgenodigd in de studio. De reguliere uitzending is van 14.00 tot 17.00 op de zondagmiddag.

Iedereen kan altijd langs kan komen om eens radio te kijken. Of stuur een bericht naar contact@castricum105.nl