Radio Cas 105 bij jubileum Cas RC

CASTRICUM - zaterdag 1 september zal Radio Castricum 105 Sport Live tussen 12:00 en 14:00 uur aandacht schenken aan het 50-jarig jubileum van de Castricumse Rugby Club ( Cas RC ) . Sportverslaggever Harry Poel zal rechtstreeks vanuit de kantine van de rugbyclub met prominenten uit het verleden en heden in gesprek gaan.

Verhalen over de oprichting, de verhuizing van het Kroftveld naar de Duinenboschweg en later naar de huidige locatie op sportpark Wouterland. Wie waren de mensen van het prille begin ? De successen, de landstitels , de internationals en niet te vergeten de mensen achter de schermen. Dit alles komt aan bod in dit rechtstreekse radioprogramma op Radio Castricum 105 aanstaande zaterdag vanaf 12:00 uur.

C-TV zal opnames maken van het grote jubileumfeest op zaterdagavond. Kijk voor meer informatie op www.casrc.nl