Leren zelf films maken bij Filmclub IJmond

BEVERWIJK - De clubavonden van de Filmclub IJmond gaan weer beginnen en de vereniging zoekt nieuwe leden. De club heeft voor de 2e helft van 2018 weer een mooi programma samengesteld. Voor elk wat wils. Kom eens kijken en bewonder de mooie korte films. Er zijn hele interessante en leerzame avonden gepland. Avonden om actief mee te doen met clubactiviteiten of rustig genieten en de stof in je opnemen. Kom de sfeer proeven en voel je thuis. Op de komende clubavond 11 september bent u van harte welkom.

Het gaat niet alleen om leuker en beter te filmen maar ook de montagemogelijkheden zijn belangeijk. Immers monteren kun je leren, zeker op de club. Het komt allemaal aan de orde op één van onze avonden.

U mag 2 avonden gratis deelnemen aan ons programma en is op uw kennismaking-avond uw kopje koffie of thee voor onze rekening. Eens in de 2 weken hebben wij een clubavond.

De aanvang is 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur. Ons clublokaal is in de Prinsenhof (de Arendzaal).
Uiteraard zijn ook vrouwen van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Gerben Sinjewel tel.nr: 0251-215577 of email: g.sinjewel@hetnet.nl .

Adresgegevens wijkcentrum: Prinsenhof gelegen op Beatrixlaan 2-8, 1947 HS Beverwijk.