C-TV fimt in Timmerdorp Limmen

LIMMEN - burgemeester Kees Dekker van het timmerdorp Limmen ontving dondermorgen de 'echte ' burgemeester Toon Mans van Castricum. Ook de wethouders Paul Slettenhaar en Falgun Binnendijk waren aanwezig. Toon Mans heeft ook nog even wat timmerkwaliteiten laten zien, wat de kinderen wel konden waarderen.

Het thema van het timmerdorp in Limmen is Kermis. Donderdagavond is er vanaf 18:00 uur een vrijmarkt, waar dan van alles te koop zal zijn. Ouders en familieleden kunnen dan meteen de fraaie kermishutten bewonderen, ballen gooien , snoephappen en de spooktent bezoeken. Vrijdagmorgen moet alles helaas worden afgebroken, maar de organisatie kan terugkijken op een geslaagd evenement met redelijke weersomstandigheden.

De cameraploeg van C-TV, bestaande uit cameraman Anton en verslaggevers Jelmer en Tess, werden door de relaxte organisatie rondgeleid door het timmerdorp, de beelden zijn vanaf volgende week te zien op C-TV. 

Foto's; Ilona Korf / Omroep Castricum