Cognovi gaat verhuizen

CASTRICUM - Cognovi Huiswerkbegeleiding & Testcentrum gaat verhuizen naar hartje Castricum. Na vele succesvolle jaren in Bakkum gaat de organisatie naar een nieuw, licht bedrijfspand aan de Torenstraat 38 A.

Met ingang van het schooljaar 2018/2019 worden nieuwe en bestaande leerlingen uitgenodigd om een succesvolle schoolstart te maken door middel van een op maat gemaakte huiswerkbegeleiding, prive bijlessen door vakdocenten of studie- en/of beroepskeuzetesten op de nieuwe locatie. 

In het nieuwe pand tref je rustige en een vriendelijke studie-omgeving aan. De ruimte bestaat uit individuele bureaus voor de leerlingen, een lounge, veel groen en een groot inschrijfbureau waar veelvuldig gepland en overhoord zal worden. Cognovi streeft ernaar om leerlingen het vertrouwen en het plezier in onderwijs terug te geven, door hen tools te geven om binnen afzienbare tijd weer thuis zelfstandig aan het werk te kunnen. Deze tools, zoals effectief plannen en efficient werken, komen later ook goed van pas. Huiswerkbegeleiding is dus een waardevolle investering in de toekomst van elk kind.

Op 1 september zal Cognovi's nieuwe onderkomen aan de Torenstraat 38 A feestelijk geopend worden met leerlingen en hun ouders, vrienden en familie, ondernemers uit de buurt en andere geinteresseerden. Voor meer informatie: info@cognovi.nl

Foto: Savannah Zwart.