Diverse organisaties zoeken vrijwilligers

CASTRICUM - The International Holland Music Sessions (TIHMS) organiseert jaarlijks drie concerten in de Dorpskerk in Castricum, doorgaans op de vrijdag in de maand augustus.

 

Een team van vrijwilligers is verantwoordelijk voor de lokale PR en een goed verloop van de concerten. Zij ontvangen musici en bezoekers en doen o.a. de kaartverkoop. Voor ondersteuning bij de lokale PR-activiteiten zoekt de organisatie extra vrijwilligers.

De Wereldwinkel Castricum zoekt een voorzitter. Samen met de penningmeester en secretaris wordt het bestuur van de winkel gevormd en worden samen met het coördinatieteam de lijnen uitgezet.

Gezocht wordt naar iemand die communicatief sterk is, hart heeft voor de ontwikkelingslanden en zich graag wil inzetten voor een betere wereld.

Wie interesse heeft in een van deze vacatures, of ander vrijwilligerswerk wil doen, kan een afspraak maken bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Geesterduinweg 5 in Castricum.

Het telefoonnummer is 0251-65 65 62. De vacaturebank is ook te vinden op www.vrijwilligerswerkcastricum.nl en op Facebook en Twitter.

foto: Wereldwinkel Castricum