Snelle 800 meter voor Lisanne Schoonebeek

CASTRICUM - Tijdens het Westfries Atletiek Gala in Grootebroek verbeterde Lisanne Schoonebeek (18) afgelopen zaterdag haar persoonlijk record op de 800 meter met maar liefst 4 seconden tot 2.15.86.

 

De meerkampatlete uit Castricum liep de tijd in een internationaal bezette race en werd vijfde. De meerkampster liep tot nu toe alleen 800-meterraces als laatste onderdeel van de zevenkamp. Nu liep zij het onderdeel apart en wist zich sterk te verbeteren.

Van alle meerkampatletes was niemand dit seizoen sneller dan Lisanne. Na eerdere forse verbeteringen van haar PR’s bij hoogspringen (1.71m, 7e in de nationale juniorenranglijst) en verspringen (5.56m, 12e in de nationale juniorenranglijst) kan ze terugkijken op een geslaagde eerste helft van het zomerseizoen.

foto: lisanne schoonebeek hoogspringen vrouwen meerkamp