Meisjes C lopen clubrecord uit de boeken

REGIO - Zaterdag 7 juli vond in Heiloo de derde competitiewedstrijd van dit seizoen plaats. Zo’n 50 enthousiaste pupillen van Atletiek Vereniging Castricum zetten hun beste beentje voor op de estafette, driekamp en lange afstand.

 

Het estafette-team meisjes pupillen C, met Noa Popot, Elin Bernhard, Sara de Waard en Robyn Besselink zorgden voor een stunt door het 22 jaar oude clubrecord op de 4x40meter uit de boeken te lopen.

Voor de getalenteerde Noa Popot was er tevens een eerste plaats op de driekamp, dankzij winst op de 40 meter sprint. Bij de jongens pupillen A1 mocht Koen Spelbos op het podium komen voor een derde plaats op de driekamp.

De 9-jarige Ravi Tuijn mocht een beker mee naar Castricum nemen voor zijn tweede plaats in het klassement op de driekamp. Ravi haalde veel punten binnen op het onderdeel hoogspringen, waar hij tot 1,05 meter kwam.

De pupillenwedstrijden worden altijd afgesloten met een lange afstand, waarbij de jongste pupillen 600 meter lopen en de oudste pupillen 1000 meter. Op dit onderdeel waren er ook veel medailles voor de AVC pupillen.

Zo gingen Djuri Laan, Sam Glorie, Bente Denneman, Bandi Leijen, Imme de Reuver, Sanoë Penha, en Sepp Schulte allen met welverdiende medaille naar huis.

foto:  Koen Spelbos, Sepp Schulte en Lasse Opdam