Hospice Groep zoekt vrijwilligers

REGIO - Bij de Stichting Hospice Groep Midden-Kennemerland is plaats voor gemotiveerde vrijwilligers. Deze vrijwilligers ondersteunen mensen die in de laatste fase van hun leven zijn.

 

Veel mensen sterven liever thuis dan in een ziekenhuis of verpleeghuis. In de laatste weken of maanden van hun leven hebben ze vaak dag en nacht intensieve verzorging nodig. Voor familie en vrienden is deze zorg soms moeilijk vol te houden.

De Hospice Groep wil hier de helpende hand bieden bij de mensen thuis. Het werkgebied van de stichting is Beverwijk, Castricum/Bakkum, Heemskerk, Uitgeest en Wijk aan Zee.

Naast thuisinzet biedt de Hospice aan de Zeestraat 92 in Beverwijk, plaats aan vier gastbewoners, ieder met de eigen zorgbehoefte en vooral hun eigen wensen en verwachtingen.

De organisatie heeft plaats voor betrokken mensen, die zich willen inzetten voor de zorg bij de mensen thuis of in de Hospice in Beverwijk. Voorwaarde is wel dat u per week 2 dagdelen van 4 uur beschikbaar bent en in het weekend 1 dagdeel per 6 weken.

Meer informatie: www.hospice-beverwijk.nl of neem contact op met één van de coördinatoren, telefoon 06-511 740 89.