Adopteer zondagmiddagoptreden of presentatie

CASTRICUM - Wie zijn of haar talent in wil zetten voor een mooi en bevlogen doel is van harte uitgenodigd een zondagmiddagoptreden of presentatie te adopteren dat in de smaak zal vallen bij senioren uit Castricum.

 

Senioren dorps- en wijkbewoners die vermaak dichtbij zoeken kunnen een bruisende zondagmiddag zeer waarderen. De optredens of presentaties vinden plaats op elke eerste zondag van de maand in het nieuwe en sfeervolle restaurant van De Boogaert.

Gedacht wordt aan muzikale optredens als bijvoorbeeld: zang, koren, muziek of cabaret. Een boeiende presentatie over Castricum, de regio of nog verder weg, bijvoorbeeld over natuur of geschiedenis, wordt ook op prijs gesteld.

Het tijdstip op de zondagmiddagen zal zijn van 14.30 tot 16.00 uur, inclusief een pauze.
Meer informatie: www.vivagroep.nl/zondagmiddagoptreden of Sabine Charles van Uitbureau De Boogeart, telefoonnummer 088 995 7550. Het mailadres is uitbureaudeboogaert@vivazorggroep.nl