Brexit proof in De Oude Keuken

BAKKUM - Tweede pinksterdag op maandag 21 mei, is het Brexit proof in De Oude Keuken.

Projectkoor Toute l’Année en het Heilooër Kamerorkest brengen muziek ten gehore van Britse oorsprong. Muziek die 'Brexit proof' is. Grenzeloos mooi, geen onderwerp van ‘negotiations’ en niet vast te leggen in ‘agreements’.

Toute l’Année is een vocaal ensemble uit Heiloo en omgeving onder leiding van Caroline Offerhaus. Jaarlijks studeren ze een repertoire in rond een thema en brengen dat in het voorjaar ten gehore.

Brexit proof is een nieuwe loot aan de stam met veel variatie: Händels Music for the Royal Fireworks, een 'catch song' van Purcell, Pastime with good company (Henry VIII!) en recentere Britse juweeltjes zoals Angels van Robbie Williams en An Englishman in New York van Sting.

Het Heilooër Kamerorkest onder leiding van Caspar Himmelreich speelt klassiek en eigentijds repertoire in een bezetting met strijkers en blazers in alle toonaarden.

De Oude Keuken biedt hierbij aansluitend een High Tea aan waarvoor u kunt reserveren via 0251-65 19 49, of een e-mail sturen naar info@deoudekeuken.net

Let op, de aanvang van het concert is om 12.00 uur!