Expressie speelt drie eenakters over liefde en verlangen

CASTRICUM - Met drie korte voorstellingen van gerenommeerde schrijvers biedt de Castricumse toneelgroep Expressie een gevarieerd uitje in theater Koningsduyn van Geesterhage.

 

Wat de personages in ‘Victoria Station’, 'Babylotion' en ‘Nu even wel’ met elkaar gemeen hebben, is een diep verlangen naar contact.

De avond wordt geopend met ‘Victoria Station’ van Harold Pinter. Een medewerker van een taxicentrale roept een chauffeur op voor een rit. Dit leidt tot een absurdistische dialoog met een verrassend einde.

In het korte stuk ‘Babylotion’ van Don Duyns draait het om de worsteling tussen een man en een vrouw om contact met elkaar te maken.

Tot slot spelen vier actrices ‘Nu even wel’ van de succesvolle toneelschrijfster Maria Goos. Hierin ontdekt een weduwe dat haar man een minnares had.

De voorstellingen worden gespeeld door: Martijn Kooistra, Jessica Hüsslage, Tamara Beijer, Dorrie Honingh, Remco Beijer, Roel van de Waal en José Onderdenwijngaard.

De toneelstukken worden gespeeld op zaterdag 2 juni om 20.00 uur en zondag 3 juni om 14.00 uur. Kaartjes á € 12,- inclusief een drankje zijn verkrijgbaar bij boekhandel Laan in Castricum of te reserveren via www.ToneelgroepExpressie.nl of tel 0251-25 27 51.