Zet je in voor jouw vereniging tijdens de Anjeractie

CASTRICUM - Geld nodig voor een instrument of repertoire? Of voor een speciale theaterproductie met kostuums? Doe dan met je vereniging of stichting mee aan de jaarlijkse Anjeractie.

 

Verenigingen en stichtingen kunnen tussen 27 mei en 2 juni collecteren, online of deur-aan-deur. De helft van de opbrengst is voor de eigen clubkas, de andere helft voor cultuur en natuur in de regio.

Je kunt je als lid van een culturele vereniging of stichting voor je club inzetten als collectant. Daarnaast kan je vereniging online collecteren tot medio juni 2018. Dat kan via het speciale crowdfunding platform www.anjeractie.nl Daar moet je club zich aanmelden.

Wil je niet collecteren, maar kun je goed organiseren? Wordt dan coördinator van de Anjeractie bij jou in de buurt. Als coördinator van de Anjeractie ben je de spil van de collecte bij jou in de wijk.

Je stuurt de plaatselijke deelnemende verenigingen en collectanten aan, zorgt voor distributie van collectematerialen, creëert media-aandacht en handelt de Anjeractie financieel af. Hiervoor aanmelden kan per mail: anjeractie@cultuurfonds.nl

Aanmelden voor de collecte kan via: www.cultuurfonds.nl