Castricum doet mee

CASTRICUM - Lokaal leven er veel goede ideeën in de CAL. Mensen hebben zo hun eigen droom voor net weer een beetje mooier, gezelliger en leefbaarder dorp. De afdeling D66 Castricum helpt bewoners hun ideeën of dromen in kaart te brengen en er aandacht voor te vragen. Door hen spreektijd te geven, hun boodschap te filmen en deze te publiceren.

Bijvoorbeeld over het familiestrand, over de oude begraafplaats van toen nog Dijk en Duin, of plaatsen van een kunstwerk. Wie kent De Kandelaar nog, het kunstwerk dat ooit de gelijknamige basisschool sierde?

Een aantal actieve bewoners heeft zo al hun wens kenbaar gemaakt. Bekijk ze op d66castricum.nl. Er leven beslist nog meer wensen of dromen! D66 Castricum nodigt uit daarover een filmpje te maken en te mailen naar vraaghet@d66castricum. D66 neemt dan contact met u op.