Winnaars bij FC Castricum overvallen met prijs (VIDEO)

CASTRICUM - De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend. Er is massaal gehoor gegeven om te stemmen op de genomineerden voor de sportverkiezingen 2017. Meer dan 900 stemmen zijn er binnen gekomen.

In de nieuwe opzet is er voor gekozen de winnaars te verrassen. De eerste “overval” vond afgelopen zaterdag plaats bij FC Castricum. In de categorie sportploeg van het jaar waren de meeste stemmen voor FC Castricum. De ploeg is afgelopen jaar kampioen geworden en promoveerde naar de 2e klasse.

Een treetje hoger en daar zijn de resultaten nog niet denderend. Het mocht de pret niet drukken met veel enthousiasme werd de beker door aanvoerder Stef Zijlstra uit de handen van sportwethouder Schijf (GDB) in ontvangst genomen. Met een paar rondjes bier in plaats van bloemen zat het met de gezelligheid wel snor.

Ook de winnaar van de categorie lid van verdienste kwam uit de koker van FC Castricum: Sandy Klaver. Met 68% van de stemmen in deze categorie mocht zij blij verrast de beker en een heerlijke taart van de Roset in ontvangst nemen. Een terechte beloning voor dit manusje-van-alles van de blauw witten. Komende weken zullen de winnaars van de andere categorieën bekend gaan worden. Wie dat zijn blijft uiteraard nog een verassing. Beelden van de uitreiking zijn te zien op C-TV.