Versterk het team van Omroep Castricum !

CASTRICUM - Omroep Castricum zoekt vanwege uitbreiding van de werkzaamheden nieuwe medewerkers.

Omroep Castricum maakt al vele jaren radio- en tv-programma's. Ook houden honderden bezoekers zich dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws via onze website www.castricum105.nl. 

Vanwege de groei en vraag naar meer programma's en nieuws zoekt de omroep nieuwe medewerkers. Dat kan op vele gebieden, zoals camerawerk en montage, verslaggeving, presentatie op radio en/of tv en bijvoorbeeld op de nieuwsredactie. 

De omroep draait volledig op de inzet van enthousiaste vrijwilligers, zowel door jonge als oudere medewerkers. Ideaal voor iemand die bijvoorbeeld journalistiek wil gaan studeren of een media-entertainment opleiding wil gaan volgen. Maar ook is er volop ruimte voor gepensioneerden die op zoek zijn naar een mooie invulling van de vrije tijd. 

Ervaring binnen de omroepwereld is natuurlijk mooi, maar absoluut niet noodzakelijk! Intern worden diverse opleidingen aangeboden en via onze partners (NH nieuws en de NOS) kunnen diverse workshops worden gevolgd.

Je inzetten voor de omroep biedt je dus kansen om je zelf verder te ontwikkelen of om een mooie invulling te geven aan je vrije tijd. Meer interesse? Mail dan naar eindredactie@castricum105.nl. of bel naar 06 48 04 93 50