150 ontslagen bij TSN Thuiszorg in BUCH

HEILOO - Deze week hebben ruim 150 personeelsleden van TSN Thuiszorg te horen gekregen dat ze ontslagen worden. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst in Fletcher Hotel in Heiloo. Dat meldt BE@T FM, de lokale omroep van Heiloo.

De ontslagen vallen doordat de BUCH-gemeenten (Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo) in zee gaan met nieuwe, goedkopere zorgverleners. Sommige van de medewerkers van TSN Thuiszorg zouden kunnen worden herplaatst bij TSN in een ander werkgebied of kunnen wellicht worden overgenomen door de nieuwe zorgverleningsorganisaties. Daarover wordt op dit moment nog onderhandeld.

Eerder kregen medewerkers van ViVa! Zorggroep al een soortgelijke mededeling te horen.

Donderdagavond gaan de thuiszorgmedewerkers protesteren tegen de ontslagen bij het gemeentehuis van Castricum.