Clusiusleerlingen steunen Kinderboerderij 't Dierenduintje

CASTRICUM - Afgelopen vrijdag was het de laatste marktdag dat de kraam ‘Echt Clusius’ op de markt in Castricum stond. De kraam die door leerlingen van de 2e en 3e klassen van het Clusius College Castricum gerund wordt.

Daarom werd, net als vorig jaar, ook dit jaar weer een deel van de opbrengst aan een goed doel geschonken, in de vorm van een cheque.

Het goede doel werd Kinderboerderij ’t Dierenduintje. Deze verdiende volgens de leerlingen de support. De kinderboederij verdient deze steun omdat de afgelopen jaren het aantal donateurs is teruggelopen. De leerlingen vinden het erg belangrijk dat ’t Dierenduintje blijft bestaan.

Deze donatie hadden de Clusiusleerlingen niet kunnen doen zonder de Rabobank Noord-Kennemerland. De leerlingen kwamen met een mooie presentatie op het bankfiliaal hun lening aflossen. Maar de vertegenwoordigers van de bank vertelden de leerlingen dat de lening voor de marktkraam omgezet werd in een donatie. Dit als waardering voor het harde werken van de enthousiaste leerlingen.

Brenda Bakker, penningmeester van de kinderboerderij, nam de cheque van 500 euro in ontvangst.