Diefstal met geweld in Heiloo

HEILOO - In de nacht van zaterdag op zondag heeft er in Heiloo een diefstal met geweld plaatsgevonden.

Een meisje is door twee mannen of jongens beroofd van haar snorfiets. Het meisje raakte bij de diefstal, net over de grens van Limmen, gewond. De snorfiets heeft het kenteken F-577-JJ. Als bijzonderheid heeft de scooter een hoog windscherm en een chromen rekje voor- en achterop. 

Beide mannen waren rond de 20 jaar oud en hadden een Noord-Afrikaans uiterlijk. Ook hadden ze beiden kort opgeschoren, zwart haar. De eerste man was ongeveer 165 centimeter lang en had een slank postuur. Hij droeg een zwarte jas en een zwarte broek. De tweede man was langer, ongeveer 175 centimeter, en had een gezet postuur. De tweede man droeg een witte jas met een groen/rode streep van de schouder tot het uiteinde van de mouw. Ook droeg hij een donkere broek.

Als u meer informatie heeft of getuige bent geweest van het incident, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844.