Onthulling kurkenmozaïek Limmen Ludiek live op C-TV

LIMMEN - De onthulling van het kurkenmozaïek van Limmen Ludiek wordt vrijdagavond rechtstreeks uitgezonden op C-TV.

De afgelopen vijf jaar is de organisatie al bezig geweest met het bedenken van een plan, het inzamelen van honderdduizenden kurken en het organiseren van een groots evenement. De laatste maanden zijn daar kurkendrukploegen bijgekomen, die het uiteindelijke werk gemaakt hebben. Vrijdagavond 5 juni wordt het werk feestelijk onthuld in een grote show.

C-TV zal rechtstreeks verslag doen van de onthulling. Om 21:30 uur zal presentator Sander Verschoor de uitzending aftrappen.

C-TV is digitaal en analoog te ontvangen via Ziggo. In Limmen, Akersloot en De Woude is C-TV digitaal te vinden op kanaal 46, in Castricum en Bakkum op kanaal 41. Naderhand zal de uitzending ook beschikbaar komen op het YouTube-kanaal van de omroep.

Foto: Henk Hommes