Cross Triathlon Akersloot klaar voor de eerste editie

AKERSLOOT – Zaterdag 13 juni as. organiseren de samenwerkende AMAK en IJsclub Akersloot onder auspiciën van de Nederlandse Triathlon Bond de eerste Cross Triathlon Akersloot.

De Cross Triathlon Akersloot is gestart als een mooi sportief initiatief waarbij sporters uit het dorp én uit de regio kunnen kennismaken met de Triathlon disciplines zwemmen (in het Alkmaardermeer), fietsen en hardlopen (door de historische polders). Inmiddels groeit het uit tot een heus dorpsgebeuren, waarbij naast het sporten nog veel meer te beleven valt. 

De eerste Cross Triathlon Akersloot start om 12 uur op recreatieterrein de Hoorne (naast de ARZV). Er nog maar een paar startplaatsen beschikbaar. Meer informatie en inschrijvingen: www.triathlonakersloot.nl , www.facebook.com/triathlonakersloot en www.ntbinschrijvingen.nl