Meervogels A1 speelt in nacompetitie voor plek in Hoofdklasse

AKERSLOOT - De A1 van Meervogels is op dit moment aan het strijden voor een plek in de Hoofdklasse. De eerste wedstrijd werd met 0-1 verloren in een moeizame wedstrijd tegen een taaie tegenstander.

Deze tegenstander was MSV uit Montfoort. MSV wist ook zijn tweede en derde wedstrijd te winnen en zijn dus eerste in de poule geworden. Er schijnt nog een kleine kans te zijn dat nummer twee ook promoveert dus afgelopen maandag moesten en de Akersloters spelen in Soest tegen VVZ’49 en deze wedstrijd werd ruim gewonnen met 1-5.

Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen NVC uit Naarden op het programma, maar bij Meervogels is het onderhoud op de velden al volop bezig en op zo’n veld is voetbal eigenlijk niet mogelijk. Net als vorig jaar is FC Uitgeest bereid om de Akersloters te helpen en stellen hun complex ter beschikking. Namens Meervogels en met name de A1 hartelijk dank hiervoor. Zaterdag is de aanvangstijd van de wedstrijd 11.00 uur. Als deze wedstrijd wordt gewonnen zijn we tweede in de poule en is het afwachten of dit recht geeft op promotie. Alle support is welkom!