Open dag bij Omroep Castricum

CASTRICUM - Altijd al willen weten hoe en waar de lokale radio en televisie gemaakt wordt? Op zaterdag 30 mei opent Omroep Castricum haar deuren voor het publiek.

De omroep doet dat in het kader van de week van de lokale omroep. Deze dag wordt bezoekers de unieke mogelijkheid geboden om een kijkje achter de schermen te nemen en te zien en ervaren hoe lokale radio en televisie gemaakt wordt. Bovendien viert Omroep Castricum dit jaar haar 20 jarige jubileum en zal de studio in het gebouw van Toonbeeld voor de laatste keer publiekelijk toegankelijk zijn.

Tijdens de open dag is het decor te bekijken van het programma Couleur LoCALe van C-TV en is te zien hoe de camerabeelden gemaakt worden. Verder kan je meemaken hoe live radio gemaakt wordt in de studio en eventueel verzoeknummers aanvragen. Tevens kan je meedoen aan een screentest en live berichten voorlezen op de radio.  Bovendien worden lokale ondernemers en ZZP’ers uitgedaagd om op deze dag een originele spot in te komen spreken om hun product of dienst te promoten. De leukste wordt beloond en zal een maand lang gratis worden uitgezonden door Omroep Castricum!

Kortom er is genoeg te bekijken, te beleven en te doen tijdens de open dag.

Graag nodigen wij iedereen van harte uit om zaterdag 30 mei tussen 11.00-16.00 uur langs te komen in onze studio aan de Jan van Nassaustraat 6 in Castricum (gebouw Toonbeeld).