Wij Kamperen!

CASTRICUM - De zomer komt er weer aan, Forento trekt er weer op uit met een vrolijke buitenvoorstelling. Eerste pinksterdag gaat in de Hof van Kijk Uit “Wij Kamperen” in premiere. Een voorstelling voor jong en oud over het leven op een alledaagse camping. Forento-Kids, kindergroep van de vereniging, vervult in de voorstelling een belangrijke rol.

De gasten op de camping zijn Elly (Anneloes de Beer), Erwin (Davy Noort), Tina (Sandra Noordover), Hannelore (Janny Nuyten/Marie Louise Middelhoff) en Ben (Rob Heldens). Activiteitenbegeleidster Linda (NaomieVerdonk/Kim Louman) is helemaal thuis op de camping. En door een foutje van Jos (waar is Jos??) komt ook de hele kinderclub op de camping terecht: Teuntje, Stijn, Saar, Daan, Karel, Annabel, Rens, Merle, Thomas, Daantje, Maurits en Joep.

Het gestuntel met die tent, overal die schreeuwende kinderen, de rijen voor de washokjes, die vreselijke mensen van de overkant met hun barbecuewalmen, de drukte bij de toiletten en die vreselijke man van de receptie: je zou er niet dood willen worden gevonden. Het camping-leven, je probeert aan de problemen van het dagelijkse leven te ontsnappen, maar je neemt ze met je mee en zonder warm en koud stromend water worden ze alleen maar groter. Toneelgroep Forento  heeft zin in de zomer en laat zich inspireren door het campingleven. Heleen van Wiechen maakte samen met ons een vrolijke, levendige buitenvoorstelling, met een bijzondere bijdrage aan het geheel van de Forento-Kids. Een dik uur genieten voor alle leeftijden.

Eerste Pinksterdag 21 juni, om 15:00 uur is de première van de voorstelling in de Hof van Kijk Uit in de Castricumse Duinen. Om 19:00 uur is er nog een voorstelling. Op zondag 7 juni speelt Forento om 13:00 en 15:00 uur in de Kasteeltuin van Assumburg. Er wordt voor de voorstellingen geen toegang gevraagd, maar een eigen bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Zo kunnen er weer nieuwe voorstellingen worden voorbereid. Wie zich aanmeldt op www.forento.nl wordt gewaarschuwd als de voorstelling wegens slecht weer niet door dreigt te gaan.