Turven Castricumse Rugby Club kampioen op Oisterwijk Toernooi

CASTRICUM - De turven van de Castricumse Rugby Club zijn kampioen geworden bij het Oisterwijk Toernooi afgelopen weekend.

Bij dit toernooi spelen de beste rugby teams van Nederland in de leeftijd van 8 en 9 jaar tegen elkaar. De jongens en meisjes van Cas RC hebben het hele jaar hard gewerkt aan hun rugbyvaardigheden onder de kundige leiding van trainer/ coach Bob Waitere.

De eerste wedstrijd tegen The Dukes uit Den Bosch werd door goed samenspel met 6-1 gewonnen. Het was meteen duidelijk dat de drive er was om te winnen. De vele toeschouwers langs de lijn genoten duidelijk. De finale tegen de Haagsche Rugbyclub 2, kenmerkte zich door een sportief begin, waarbij te merken was dat beide teams respect hadden voor elkaars prestatie. Maar ieder team wilde natuurlijk wel zelf met de beker naar huis! Er werd behoorlijk wat gevraagd van hun kracht en uithoudingsvermogen.

Door fantastisch samenspel, doorzetten en voor iedere tackle en balbezit te vechten won Cas RC met 2-1. Een fantastische sportieve prestatie waar zowel de coach, trainers als alle turven van Castricum met recht trots op mogen zijn.