Helios verliest van koploper

CASTRICUM - Helios wist dat ALO kampioen wilde worden vandaag.

ALO stond in de competitie inmiddels vijf punten voor op Helios dus het zou geen gemakkelijke middag worden. Het duurde best wel even voordat ALO de score opende en direct daarna weer scoorde 2-0. Helios ging echter goed mee en wist zelfs een 2-4 voorsprong te nemen. Aan niets was echter te zien dat hier de a.s. kampioen tegen de debutant in de tweede klasse speelde, het was nl. de nr.1 tegen de nr.2.

In de tweede helft ontspon zich een mentale strijd waarbij beide ploegen moeite hadden met scoren. De 8-6 viel pas na 16 minuten en ALO kon verder uitlopen naar 10-6.

Helios wist eindelijk wel de 10-7 te scoren maar ALO antwoordde direct 11-7. Helios kreeg even meer grip op de wedstrijd en dat resulteerde direct in twee gescoorde goals 11-9. In de laatste minuten kreeg Helios nog twee goals tegen. De uitslag stond wel vast, ALO werd met 13-9 kampioen. Ondanks het verlies bleef echter wel de gedeelde tweede plaats voor Helios behouden.

Scores: Frank Brakenhoff 2, Kimberly Gerssen 1, Jochem vd Meer 3, Nadine Oudejans 2, Niels Vermij 1